top of page

Bästa julklappen!

Updated: Nov 14


Presentkort

Valfritt belopp och valfri yogakurs, workshop eller yogaretreat. Giltig 1 år från inköpsdatum.
HemmaYoga - hos dig online eller på plats alt. hos mig


För dig som inte vill eller kan ta dig till gym eller studio, erbjuder jag yoga. Träffas en liten grupp med vänner eller unna dig en egen personligt anpassad stund. En yta behövs där mattorna får plats, som t.ex ditt vardagsrum. Om vädret tillåter kan trädgården eller parken bredvid passa. Välj vilket pass ni vill ha, yin yoga eller fysiskt flödande som hatha eller vinyasa. Mattor och block finns att låna vid behov.


Exempel:

  • Senior Yoga med mjuka rörelser främst sittandes på stol

  • Yoga för stela axlar, nacke och rygg

  • Yoga för den som är föräldraledig - bebisen kan vara med!

  • MediYoga

  • Möhippan/Svensexan/tjejkvällen..

  • ...jag anpassar efter behov och längtan!


Plats: Lund/Malmö med omnejd eller online. Milersättning för hembesök tillkommer.

Pris: enligt önskad klass och tid.

Unika fodral till yogamatta

Eva Tagesdotter är en av mina yogadeltagare i Burlövs församling som genom mig nu säljer dessa hemsydda unika fodral! Jag handlade av henne på Malmös Yogafestival 2017 och mitt fodral är lika fint som då. Hör av er vid förfrågningar om fler sorter, hon har massor. Pris 140 kr

35 views0 comments
bottom of page