top of page

Workshop för kvinnohälsan Hälsans Hus i Lund och Hälsohuset i Alnarp

Updated: Nov 19Välkomna till workshop för kvinnohälsan! Fokus på bäckenet och bäckenbotten utan några knipövningar. Notera att ingen tidigare erfarenhet krävs. Har du gått vår workshop om bäckenet och bäckenbotten innan? Då får du 100 kr rabatt!

Har du ett stillasittande jobb? Går du omkring med värk i ländryggen? Kanske svårt att hålla tätt när du skrattar eller nyser? Många av oss kvinnor går med besvär med bäckenet och bäckenbotten, utan att veta om att det kommer just härifrån.

Att stärka upp områden runt bäckenet som höfter, lår och hela core ger dig bättre hållning och stark kropp i vardagen. Du kanske vill använda tyngre vikter i din styrketräning eller att kroppen ska orka springa längre distanser.

Besvär i bäckenet och bäckenbotten är vanligt efter graviditet och kan sitta i många år. Även när man kommer in i för-klimakteriet och klimakteriets olika faser, förändras hormonerna som i sin tur påverkar hela kroppen och måendet.

Vi behöver bibehålla/återfå en god funktion i bäckenet, så oavsett om det är förebyggande eller om du redan har besvär så passar ws dig. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Två tillfällen: Lör 18 nov 10-12 Hälsans Hus i Lund Sön 10 dec 10-12 Hälsohuset i Alnarp Pris: 520kr. 10% rabatt i Alnarp fram till 19 nov. Anmäl till: https://www.timecenter.se/yoganara/ eller yoga@sidasih.se OBS! Anmälan är bindande men kan överlåtas till någon annan. Ta med: penna & block för egna noteringar. Allt annat finns på plats. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Upplägg: i denna unika kombination med övningar får du insikt och verktyg att ha med dig i vardagen. Du får en styrke-del för att stärka upp 360 grader runt bäckenet. I övningarna är du stående, sittande och liggande. I Hormon Yinyoga gör vi övningar som är avslappnande och löser upp spänningar. Vi använder oss av block och tennisbollar för myo-fascial release (djupavslappning genom lätt tryck). Workshopen avslutas sen med en Yoga Nidra - den yogiska sömnen.

Välkomna! Karin (Sidasih Yoga) & Kristin (YogaNära i Bjärred)

Mer om oss: Karin Thelin driver yogaföretaget Sidasih Yoga. Certifierad i Hormon Yinyoga för kvinnohälsan och brinner för detta fokus. MediYoga och grundutbildad i Global Yoga (hatha & yin).

Kristin Ejdehag driver yogaföretaget YogaNära i Bjärred. Är utbildad i Global Yoga (Hatha, Mama, PT/power, lymfyoga och fördjupning i Hatha).

9 views0 comments
bottom of page