top of page

Yoga för företag

Updated: May 29

Jag anpassar yogan till det behov som finns för just ert företag. Antingen kommer jag ut på plats, digitalt eller en hybrid lösning. Jag kommer ut på plats och kan samtidigt sända klassen digitalt för dem som jobbar hemma! Kanske planerar ert företag en hälsodag/vecka eller en paus som en teamaktivitet? Jag kan även ha en stående klass varje vecka.Stols-yoga


20 min yoga som utförs mestadels på stol och ett par stående övningar. Passet fokuserar på nacke, rygg och axlar. Passar alla och kan göras som tex en del av en utbildnings/teamdag.


Kontorsyoga


Ett längre kontorsyoga pass (30-45 min) som fokuserar på att förebygger kontorsvärk. En lugnare yogaform som går igenom hela kroppen. Deltagarna har på sig vanliga kläder och klasserna kan utövas i ett vanligt mötesrum och/eller digitalt.


Global Yoga


Yogaform som även ges på gym och yogastudios. Deltagarna är ombytta och yogamattor används.


a) Hatha Yoga: yoga med olika positioner som tränar smidighet, kondition och styrka.


b) Slow Flow: yogapositioner som görs i ett mjukt flöde tillsammans med medvetet andetag.


c) Yin Yoga: lugn yogaform som fokuserar på djupare avslappning och återhämtning. Varje positionerna hålls i 3–5 min.


Mindfulness


Genom medvetna andetag och kroppskännedom ges en paus under arbetsdagen. Här guidas deltagarna i olika övningar som de sen själva kan ta med sig och praktisera. Mindfulness kan även kombineras med ovan erbjudande.


Övrigt


Kombination av tjänster erbjuds som i event, teambuildning, ”kaffe paus” under möten, kvällsaktivitet, work-shop mm.


Sidasih Yoga vill att yoga och mindfulness ska vara så tillgänglig som möjligt, för så många som möjligt på ett enkelt sätt. Yogan får de anställda att röra på en stillasittande kropp, bli medvetna om spänningar, uppmärksamma sitt andetag och låta hjärna ta en paus. På så sätt ger ert företag de anställda en hälsofrämjande stund och övningar de kan ta med sig i sin dag.


Egna erfarenheter av stress och kontorsvärk har gett personliga insikter om vad som krävs för att bibehålla ett hållbart arbetsliv.


Tjänsterna kan kombineras enligt era önskemål, tid och plats. Naturligtvis kan klasserna även ges på engelska och är för alla. Pris enligt offert men prisexempel exkl moms:

30 min digitalyoga för 1-15 pers 1050 kr

30 min yoga på arbetsplatsen utan mattor och props 1-15 pers 2100 kr (exl milersättning)

60 min yoga på Hälsans Hus inkl mattor och props 1-20 pers 3500 kr

45 min utomhusyoga inkl mattor 1-15 per 3500 kr
67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page