top of page

Ny kurs på gång! Häng med på skapar-resan...


I början av året tog jag beslutet att satsa på en kurs som inte var yoga, men som handlar om "att skapa en lönsam yogakurs". En kurs som ska göra mig hållbar över tiden, få mig att tänka i nya banor och ge mig en extra energikick av att vara yogalärare. Fem år och en förändring är efterlängtad!


9 intensiva veckor där jag dessutom ska opereras och vara sjukskriven, men tänker att jag därmed kan få tid att tänka lite extra i lugn och ro.


Vad kursen ska handla om? Jag får så många frågor när jag är ute med min företagsyoga och stols-yoga, om det finns nåt mer som jag kan tipsa om. Någon som de kan göra oftare för att underlätta en kropp med kontorsvärk, stress och stelhet.


Så det kommer bli en digital kurs med olika steg/moduler med olika klasser med olika längd och tydliga syften. Just nu pågår validering med samtalsmetoden, där jag ställer frågor till (mest) icke intresserade yogisar om vad de skulle vilja ha.


Har ni någon önskan därute? Bara hör av er! Kursen är till för er. Intresseformuläret är redo, då får ni första tjing på lanserings information och erbjudande i god tid!

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page