top of page

TorsdagsYin & Yangyoga - Östra Linero Lund eller Online

Updated: Aug 17

Torsdagar 19.30-20.30 kör jag en blandad klass av Global Yoga hatha/flödande och halva klassen Yinyoga eller Hormon Yinyoga - beroende av vad gruppen är intresserade av.


I min lilla hemmastudio i Östra Linero, Lund så har jag plats till 4-5 personer. De med kurskort har alltid företräde och i mån av plats finns drop-in platser.


Enkelt kan du annars koppla upp dig via Teams och köra klassen hemifrån, från stugan, utomhus eller varför inte utomlands!


Varför betala och binda sig till en viss tid? Helt enkelt för att det blir av! Du kommer att känna gemenskap trots avståndet. Du spar tid eftersom du redan är hemma. Du kan använda dig av filtar, kuddar som du redan äger utan nån extra kostnad. Prova!


I Global Yoga Yang delen går vi igenom olika uppvärmningar av hela kroppen, har olika teman/intentioner och fokusområden. Bland annat gör vi solhälsningar, krigarpositioner, stående hund och massa spännande flöden.


I Yin delen blir det antingen klassiska Global Yoga positioner som vi stannar i 3-5 min och låter kroppen mjukna in i bindväven/fashian. Eller så blir det Hormon Yinyoga för kvinnohälsan då vi följer tex månens cykler och anpassar positionerna till vilken dragningskraft som finns i naturen just nu.


Välkomna att boka!
45 views0 comments
bottom of page