top of page

Workshop för kvinnohälsan 16 april kl 10-12 Hälsans Hus i Lund

Updated: 5 days ago


I samarbete med Kristin (YogaNära i Bjärred): Var med oss på vår första av återkommande workshops för kvinnohälsan! Fokus denna dag blir på bäckenet och bäckenbotten och vi avslutar med en lång återhämtande yoga nidra. Var med i en härlig gemenskap som avslutas med te.


Pris: Early- bird 470kr, därefter 520kr

obs! Anmälan är bindande men kan överlåtas till någon annan.

Anmälan: via Boka Direkt knappen överst på hemsidan

Ta med: Yogabälte/skärp om du har, penna & block för egna noteringar


Många av oss kvinnor går med besvär med bäckenet och bäckenbotten. Det är vanligt efter graviditet och kan sitta i många år efter. Även när man kommer in i förklimakteriet/klimakteriet förändras hormonerna som i sin tur påverkar hela kroppen och måendet.


Under denna workshop får du en styrke-del för att stärka upp 360 grader runt bäckenet. Kanske blir någon av övningarna favorit hos dig och som du sen fortsätter med hemma? I övningarna är du stående, sittande och liggande.


I Hormon Yinyoga gör vi övningar som stärker men även löser upp spänningar.

Positionerna genomförs mestadels liggande på rygg. Vi använder oss av block, tennisbollar och om du har, ta med yogabälte/skärp som hjälpmedel.


Workshopen passar dig som nyss varit gravid, lika bra som för dig mitt i livet. Vi behöver alla arbeta för att bibehålla/återfå en god funktion i bäckenet.


Välkomna! Karin & Kristin (YogaNära i Bjärred)
4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page