top of page

Our Background

Yoga CV

Sen 2018 har jag regelbundet haft yogaklasser och YinYogaklasser i min hemmastudio och utomhus. Jag började även då ha kontorsyoga på små till stora globala företag. Under pandemin har dessa klasser flyttats online med regelbundna klasser varje vecka. Jag har även deltagit som aktivitet i konferenser och på företags hälsoveckor.

2024 har jag Hormone Yinyogakurs på Hälsohuset i Alnarp

2019-2024 blev jag konsult på Nordic Wellness Malmö Central, Svedala och sist St Lars i Lund.

2022 finns jag på Hälsans Hus i Lund där jag har MediYoga och workshops i Hormon Yinyoga.

2021 startade jag upp Yoga för alla/ Senior Yoga i Burlövs församling och har även yoga i andra pensionärsföreningar och för privatpersoner.

Växjö 14.JPG

Utbildningar

2022

Hormon Yinyoga 100h

Yinportalen

Victoria Åkerström

Via Victoria Åkerström och hennes Yinportalen utbildar jag mig till certifierad Hormon Yinyoga instruktör. Dels är det en utbildning i yinyoga i månens faser och dels hormonlära kopplat till kvinnohälsa som menscykels, förklimakteriet, menopause mm. Smakprov läggs in i mina veckovisa klasser, men främst på workshops och yogaretreats för kvinnohälsan.

2020

MediYoga 1

Mediyoga Institutet

I sep-dec 2020 utbildade jag mig till MediYoga diplomerad instruktör. I och med corona-läget skedde de läraledda lektionerna digitalt via zoom.

Under terminen varvades 40 tim läraledda lektioner med 80 tim teoretiska hemstudier, egenträning och eget arbete med att träna på att instruera.

 

MediYoga Instruktörsutbildning Steg1 ger deltagaren kunskap och behörighet att leda patienter/klienter och grupper i MediYoga Basprogram 1-3.

2020

Basmedicin 100h

Forum Akademia

För att bli diplomerad MediYoga instruktör krävs det medicinska baskunskaper. 

Forum Akademia:

"Att ha en god grundläggande förståelse för hur kroppen fungerar och hur sjukdomar uppstår är viktigt inom alla hälsoområden. Basmedicin ger dig grunderna i anatomi, fysiologi och patologi. Utbildningen startar med cellens biologi och går vidare till bland annat immunförsvaret, hormonsystemet, hjärnans fascinerande kemi och kroppens avgiftningsfunktioner. Kursen fungerar som grundläggande utbildning inom i anatomi och fysiologi, och motsvarar nivån för introduktionskursen på vårdlinjen.

Kursen är till för basmedicin på undersjuksköterskenivå för terapeuter eller hälsokostpersonal utan basmedicinsk utbildning, komplettering för kroppsterapeuter som främst har läst anatomi."

2019

Yoga in life 50h

Cecila Duberg

Global Yoga

Yoga in Life med Cecilia Duberg 25-27 oktober, Yoga Shakti Stockholm. Ledarskap genom stark hälsa och mental träning. Precis vad jag behöver. Leda mig själv och andra på ett hållbart sätt!

* Sätta intention

* Slappna av

* Skapa mål & mening

* Engagera tankens kraft

* Öka emotionella intelligensen

* Sänka hinder

* Stabilisera framgången och livet

* Reflektera och fira segrar.

Utbildningar

2019

Global Yoga Yin 50h

Kaja Henningsson

Yinutbildningen avslutades i Växjö, maj 2019. Välbehövd för alla oss "yang" personligheter som gick utbildningen. Med våra egna erfarenheter och strävan efter att dela med oss av dem, gör oss till engagerade Yin River Guides inom Global Yoga. Förväntasfull av att få guida deltagare i dessa klasser. Syftet med Yin är att öka medvetenheten om spänningar, att hitta avlappning och fokusera på bindväv och ligament.

2018-2019

Global Yoga grundutbildning 100h

Sofie Löfstaf

Efter sjukdomar och byte av yogalärare blev det ändå examen! Så stolt! Grundutbildning inom hatha och vinyasa.  Positioner, klassupplägg, intentioner, peak-positioner. Solhälsningar, positioner på sankrit.

bottom of page