top of page
Desk detox kontorsyoga
  • Har du långa dagar framför datorn?

  • Kontorsvärk med en stel kropp, värk i axlar, musarm, huvudet mm?

  • Känner du dig stressad med deadlines och andetaget högt upp i halsen?


Då har du hittat rätt! I denna digitala kurs kommer du att få enkla yogarörelser som hjälper dig. Syftet med kursen är att du med min metod själv ska komma in i en rutin där rörelserna blir en del av din vardag och minskar din värk. Ladda gärna ner min gratis guide att testa!

 

Har du ingen värk? Grattis! Varför inte gå kursen i förebyggande syfte för att främja din hälsa?

Om kursen

I den här kursen kommer du att på ett enkelt och effektivt sätt, gå från att känna värk, stressad och ofokuserad, till att känna dig smidigare och uppleva en mer lugn och fokuserad arbetsdag.

Min metod bygger på mjuka enkla yogapositioner där du främst löser upp spänningar i axlar- rygg- nacke och huvud men även sträcker ut hela kroppen. Du kommer även att lära dig olika andningstekniker som hjälper dig att slappna och strategier som minska stress. Steg för steg skapar metoden en rutin som får dig må bättre i din vardag.

Innehåll

  • Inspelade videos med enkla yogaövningar. Olika längder, från 5 min.  

  • Tips hur du bl.a. själv upptäcker spänningar med kroppsscanning. 

  • Tips hur du kan arbeta mer fokuserat.

  • Formulär för att hjälpa dig att skapa en rutin som fungerar med just din arbetsdag.

  • Information om bl.a. vad gamnacke är, olika andningstekniker, bekrivning av yogarörelserna mm. 

  • Jag finns med dig på vägen som coach! Vi har live-Teams-möten varje vecka där du kan ställa frågor, få feedback, bli peppade av varandra och vi gör pass tillsammans. Du bestämmer själv om du vill ha på eller av kameran. Om du inte kan delta live kan du titta på mötena i efterhand.

Hur

Inga yogamattor behövs, du ska kunna göra en paus mitt i arbetsdagen, ju fler desto bättre men du bestämmer själv vad som passar just dig. Du kommer även ha tillgång till materialet i kursen i 3 månader så du lätt kan fortsätta din rutin. 

Kontorsyoga

Varför jag kan hjälpa dig

Innan jag blev yogalärare arbetade jag heltid i 17 år som ekonom inom företagsvärlden. Redan på mitt första jobb fick jag "musarm" som trots ergonomiska produkter, har följt mig genom hela arbetslivet. Jag har upplevt kontorsvärk med stela axlar, nacke och regelbundet gått på massage som hjälpt mig för tillfälligt.

Jag förstår pressen med deadlines, multitaskande och stressen för att hinna med. Det ledde mig själv till utmattning. Därför vill jag att min kurs ska hjälpa dig få bästa förutsättningarna till ett balanserat arbetsliv. Lyssna på signalerna kroppen och sinnet ger dig och för att orka hela vägen. 

Det första jag utvecklade som yogalärare är konceptet "KontorsYoga". Det är härifån idén sen för  kursen skapades, då efterfrågan efter mer är stor. På företag erbjuder jag enkla och mjuka yogapass i vanliga kläder, oavsett erfarenhetsnivå, så att du snabbt kan återgå till arbetsuppgifterna. Jag använder yogarörelser främst från MediYogan (medicinsk yoga) kombinerat med det bästa från alla mina utbildningar (se CV). Det är många erfarenheter härifrån som jag nu tar med mig in i Desk detox Yoga för kontorsvärk. 

Tvekar du om yoga är nåt för dig? Jag vänder mig just till dig som tvekar. Läs "sagt om" nedan och prova övningarna i den gratis guiden. Kursen är till dig som vill göra en förändring i ditt arbetsliv. Du som vill ha mer än vad KontorsYogan ger dig, eller du som vill ha en ny rutin för att må bra.

Välkommen att anmäla ditt intresse och tveka inte att höra av dig vid frågor!

Karin 

Sagt om min KontorsYoga

"Thank you very much Karin! A very nice afternoon break." - Emilia

"I feel super well now, thanks Karin! Good activity." - Beatriz

"My back and shoulders are saying Thank you!" - Mirjana

"Wish you to be a daily session. Lovely and much relaxation" - SR

"Just what I nedded today! Thank you so much" - AB

"Tack så himla mycket för digital-yogan; jag uppskattar det verkligen och det hjälper enormt för både kropp och knopp. Det är ett så positivt avbrott i vardagen och känner att kroppen mår bra av det!"- Rodrigo

"I attended Karins Office-yoga classes at IKEA and I love this consept! It´s great to get this short break during the lunch hour and disconnect from work. Karin has a flexible approach to these sessions and can adopt the concept depending on number of participants. I especially like the fact that anyone can joinat their own level and that you don´t need to change for the classes meaning there are no excuses not to join. Karin has a very warm and open personality making everybody feel welcome and comfortable" - Anna 

Kontorsyoga
Intresseanmälan

Intresseanmälan!

Anmälan är inte bindande men ger dig information när lanseringen sker och erbjudande om kursen!

Tack för din intresseanmälan!

bottom of page