top of page

Ny kurs pÄ gÄng! HÀng med pÄ skapar-resan...






I början av Äret tog jag beslutet att satsa pÄ en kurs som inte var yoga, men som handlar om "att skapa en lönsam yogakurs". En kurs som ska göra mig hÄllbar över tiden, fÄ mig att tÀnka i nya banor och ge mig en extra energikick av att vara yogalÀrare. Fem Är och en förÀndring Àr efterlÀngtad!


9 intensiva veckor dÀr jag dessutom ska opereras och vara sjukskriven, men tÀnker att jag dÀrmed kan fÄ tid att tÀnka lite extra i lugn och ro.


Vad kursen ska handla om? Jag fÄr sÄ mÄnga frÄgor nÀr jag Àr ute med min företagsyoga och stols-yoga, om det finns nÄt mer som jag kan tipsa om. NÄgon som de kan göra oftare för att underlÀtta en kropp med kontorsvÀrk, stress och stelhet.


SÄ det kommer bli en digital kurs med olika steg/moduler med olika klasser med olika lÀngd och tydliga syften. Just nu pÄgÄr validering med samtalsmetoden, dÀr jag stÀller frÄgor till (mest) icke intresserade yogisar om vad de skulle vilja ha.


Har ni nÄgon önskan dÀrute? Bara hör av er! Kursen Àr till för er. IntresseformulÀret Àr redo, dÄ fÄr ni första tjing pÄ lanserings information och erbjudande i god tid!

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page